Referanser

Vi leverer i dag mye spesialprodukter til prosjekter over hele landet. Steder som Operaen i Oslo, Statoil og skoler bruker våre løvtreprodukter.

Osp panel i tak og vegg på bad

Osp glattpanel m/mikrofas 14x70mm 1. sortering brukt delvis på vegg og i taket på bad, tegnet av Ragnhild Førde / RF arkitektur og utført av Byggmester Hans Helseth i Trondheim. Det ble et virkelig flott bad.

Ås videregående skole

Vedlikeholdsvennlig utvendig osp.

Framnæs Bolig Sandefjord

Vi har hatt gleden av å levere denne flotte eika til dette prosjektet. Dette er ferdig oljet heltre eik til utvendig bruk.

Miljøvennlig og flott.

Ubehandlet osp som kledning

Dette bygget som er under oppføring i Ålesund blir kledd med ubehandlet osp fra Løvtrespesialisten. Trenger ikke å males eller beises, det blir bare vakrere og vakrere med årene.

Svømmehallen på Rjukan

Svømmehallen på Rjukan ble kledd innvendig med lys fin osp fra Løvtrespesialisten. Veldig moro å kunne levere til slike prosjekter.

Osp kledning på Baldersnäs Herregård i Dalsland

Osp kledning fra Løvtrespesialisten til koselige utleie-hytter i tilknytning til Baldersnäs Herregård i Dalsland. Hyttene ligger ved Dalslands Kanal, på en odde i Laxsjön med flott utsikt over sjøen.Kunden har valgt en smal, liggende kledning på hyttene som får stå ubehandlet, slik at ospen gråner naturlig av vær og vind.

Flott osp kledning som ikke skal behandles. Den blir sølvgrå over tid. Miljøvennlig og økonomisk da den er vedlikeholdsvennlig og ikke skal males/beises.

Andre prosjekter

Bilder fra noen andre prosjekter vi har levert.